ronald goeman

Ben je op zoek naar meer informatie over Ronald Goeman? Nice! Wie beter dan Ronald Goeman zelf om je daarbij te helpen? Precies!

Deze website heb ik een kleine tien jaar geleden in elkaar gedraaid om blogjes te publiceren en mezelf daarmee schaamteloos te profileren. Die behoefte voel ik tegenwoordig wat minder. Ik ben ouder en daarmee een stuk volwassener. Dat durf ik gerust over mezelf te zeggen. In tegenstelling tot wat mijn talloze blogjes over poep en viezigheid ooit suggereerden ben ik heus niet zó kinderachtig en heb ik tegenwoordig zelfs een serieuze baan.

Voor die serieuze baan noem ik mezelf SEA specialist en ben ik een pro in het vindbaar maken van websites in zoekmachines. Met behulp van advertenties, welteverstaan. Want dat is SEA. SEO heb je ook en dat kan ik ook, maar in SEA ben ik gewoon net wat beter. Aan de techniek van een website sleutelen is leuk, maar met geld smijten en een dag later al resultaat zien vind ik stiekem nog leuker. Wat dat betreft ben ik nogal opportunistisch ingesteld.

Naast professioneel en succesvol conversies harken voor mooie bedrijven ligt mijn focus op een leuk privéleven, waarin ik altijd op zoek ben naar de juiste balans tussen liefde, familie, vrienden, Haarlem, Den Helder, concerten, videogames, voedsel, vakanties en pils. Ik ben groot fan van de bands Interpol, Franz Ferdinand en My Bloody Valentine. Ik ben in het bezit van een PS4 en heb sinds de N64 tot en met de Nintendo Switch alle generaties van Nintendo consoles meegepakt. Ik drink graag een speciaalbiertje (het liefst een lekker rokerige) en Amsterdam, Haarlem en Den Helder zijn mijn favoriete steden van Nederland.

Mocht je nóg meer informatie over Ronald Goeman zoeken, dan stel ik voor dat je mij ontzettend mailt op ronaldgoeman at gmail punt com of hier kijkt. En mocht je hier per ongeluk zijn beland omdat je op zoek was naar die ene oud-voetballer, dan verwijs ik je met genoegen door naar hier.

Groetjes,

Ronald Goeman

Ronald Goeman

2 Comments on “Informatie over Ronald Goeman”

  1. Komende dinsdag is het weer prinsjesdag, dan moeten de paarden van de koninklijke stallen weer netjes voor de koetsen lopen. Afgelopen week hebben ze dit nog even geoefend en zijn ze langs Stal van der Helm geweest! Het was een mooie verschijning, we vonden het erg leuk dat ze bij ons langs kwamen.

  2. Beter laat dan nooit: tof dat jullie het leuk vonden dat ze bij jullie langs kwamen! Ik ben echter een andere Ronald Goeman en heb werkelijk 0,0 kennis van paarden 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *